I. Uluslararası Homeopati Konferansı

Homeopati Derneği, Uluslararası Homeopati Konferansı’nın birincisini 12 – 14 Nisan tarihlerinde İstanbul Eczacılar Odası’nın katkılarıyla Central Palace Hotel’de düzenliyor.

‘Geleceğin Tıbbı – Homeopati: Türkiye’ye Girişinde Akademik ve Yasal Durum’ başlığı ile düzenlenecek konferans, homeopati, alternatif ve bütünsel tedavilere ilişkin soruları yanıtlamayı amaçlıyor.

Homeopati Derneği beş yıldır homeopatinin yaygınlaşması ve dünyanın en yaygın alternatif tedavisi olan bu hizmetten daha fazla insanın faydalanması için çaba harcıyor. Dernek, Türkiye’de özellikle homeopatinin henüz yeterince tanınmadığı ve homeopatik ilaçların ruhsatlandırma aşamasında olduğu bu dönemde, homeopati hakkındaki bilgilerin paylaşılarak yasal düzenlemelerin sağlıklı bir şekilde tartışılabilmesi için homeopati öğrenci ve uzmanlarının yanı sıra, Sağlık Bakanlığı’ndan ilgililere ve akademik tıp camiasına dek konuyla ilgili çevreleri buluşturmayı da hedefliyor.

Ardışık İngilizce, Türkçe tercüme yapılacak konferansa katılım için en geç 8 Nisan 2013 tarihine kadar konferans ücretinin yatırıldığını gösteren dekontu, başvuru formu ile birlikte aşağıdaki e-mail adresine göndermek gerekiyor.

bilgi@homeopatidernegi.org
www.homeopatidernegi.org